Thursday, March 10, 2016

Perfume artis

Teks : Shehren Shahadan 
Sumber imej : Koleksi peribadi

Assalamualaikum wbt
Selamat sejahtera buat semua.
Aduh lama sungguh blog ini tidak di kemaskini. Masih adakah pembaca di sini? Harap masih ada pembaca yang sudi bertamu di sini. Silap MR jugak kan sebab jarang update. 

Pernah DENGAR, BAU, LIHAT perfume keluaran artis tak? MR agent untuk perfume artis. Hampir semua artis sudah ada perfume keluaran sendiri. Pelopor artis yang mengeluarkan perfume jenama sendiri ialah pelakon terkenal negara Che Ta. Dengan menggunakan populariti yang ada padanya di saat ini, Che Ta sudah boleh tersenyum lebar dengan bangsa produk perfume nya di terima baik dan memberi pendapatan yang lumayan buat dirinya. Selain dari menerima tawaran berlakon Che Ta juga bijak mengambil peluang yang ada untuk mengukuhkan pendapatan diri nya dan keluarga. 

Melihat aura Che Ta yang sangat bagus melibatkan dirinya dalam bisnes perfume, ramai artis lain yang mengikut jejak Che Ta iaitu memasarkan perfume jenama mereka sendiri. Antara artis yang sudah mempunyai perfume jenama mereka sendiri ialah seperti Rita Rudaini, Sheila Rusly, Remy Ishak, AC Mizal, Bunkface dan ramai lagi artis lain. Mereka-mereka ini semua telah berjaya dalam bidang masing-masing dan berjaya juga memasarkan perfume jenama sendiri. Rezeki mereka kan. Lagi pun masing-masing sudah mempunyai pengikut tersendiri. Peminat dorang semua mesti akan menyokong artis mereka dengan pembelian produk kan. Peminat setia nama di beri.


MR juga salah seorang penyokong. Tolong memasarkan. Kalau tiada kami-kami agent sebagai pengenal produk baru tiadalah produk artis laku keras. Yelah selain dari iklan di media massa dan juga TV, iklan dari mulut ke mulut pun boleh tahan juga berkesan mengerakkan jualan produk.

Jadi bagi sesiapa di sini yang terbaca post ini bolehlah menghubungi MR jika mahu mencuba perfume artis. Semoga post ini bertahanlah sampai bila-bila ye. Sebagai satu iklan. Moga bertambah-tambah rezeki ANDA semua yang membaca dapat beli satu perfume artis dari MR eh.

Sekian terima kasih.
 

No comments:

Post a Comment